Πύρρος Δήμας: Ρομαντική απόδραση στα Ζαγοροχώρια με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας: Ρομαντική απόδραση στα Ζαγοροχώρια με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι ζευγάρι (δείτε εδώ πώς έγινε γνωστό). Οι δυο τους, αποφάσισαν λοιπόν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στα Ζαγοροχώρια.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους και έτσι μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα

H εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα για τον χαμό της γυναίκας του

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τη Μαρία Βλάχου μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Πύρρος Δήμας, που είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο γνωστός αθλητής αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην απώλεια της συζύγου του.

«Σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος.

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο. Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες» ανέφερε ο Πύρρος Δήμας.