«Φαντάστηκα τον πόνο που μπορεί να μούδιασε» - Σοκάρει η Μαρία Πρωτόπαππα για τη σκηνή της δολοφονίας του Πέτρου

Η συγκλονιστική αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φαντάστηκα τον πόνο που μπορεί να μούδιασε» - Σοκάρει η Μαρία Πρωτόπαππα για τη σκηνή της δολοφονίας του Πέτρου

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η τηλεοπτική «Μαρίνα» του Σασμού, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Gala, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σκηνή της δολοφονίας του Πέτρου και για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να την προσεγγίσει.

Όπως εξήγησε πήρε έμπνευση από μία γυναίκα που είχε βιώσει κάτι αντίστοιχο και έτσι μπόρεσε να αποδώσει με τόσο ρεαλιστικό τρόπο τον πόνο της μάνας (δείτε εδώ τη συγκίνησή της για τη συγκλονιστική σκηνή).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα για τον Σασμό

Πώς σου βγήκε αυτή η αντίδραση που συγκλόνισε το κοινό, όταν ως Μαρίνα έμαθες για τον θάνατο του Πετρή;

Ήθελα η Μαρίνα να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, να μην αντιδρά άμεσα. Φαντάστηκα τον πόνο που μπορεί να μούδιασε κάποια αληθινά πρόσωπα. Είχα στο νου μου συγκεκριμένες γυναίκες και συνδύασα πραγματικές αντιδράσεις από ιστορίες-μαρτυρίες που μου διηγήθηκαν. Όταν μιλάς για αληθινούς ανθρώπους παίρνεις δύναμη.

Μαρία Πρωτόπαππα Σασμός

Φεύγει από τον Σασμό η Μαρία Πρωτόπαππα;

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασιστεί πως η σειρά θα πάει και για δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή μία νέα σειρά έρχεται στο προσκήνιο, απευθείας από το παρελθόν. Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και διεκδικεί όχι έναν αλλά δύο ηθοποιούς του Σασμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το «Νησί 2» θα σημάνει την επιστροφή πολλών ηθοποιών από το αρχικό καστ της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα επιστρέψει στον ρόλο του Γιώργου Πετράκη, του βαρκάρη που μετέφερε τους λεπρούς από την Πλάκα στην Σπιναλόγκα. Από τον «Σασμό», όπου πρωταγωνιστούν φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα μεταφερθούν η Μαρία Πρωτόπαπα που υποδύθηκε την Ευγενία Καπετανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον ρόλο του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Μαρία Πρωτόπαππα Ορφέας Αυγουστίδης Νησί