Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφός του ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην σύντροφός του ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Λίγες μέρες πριν τη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μία πρώην σύντροφός του θα καταθέσει αγωγή κατά του παρουσιαστή για ηθική βλάβη, ύψους 200.000 ευρώ.

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.

Σε δύο μέρες ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλο -δείτε εδώ την νέα του εμφάνιση- με την πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε να δηλώνει πως αρκετά αγχωμένη για το γεγονός πως θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά. Η 30χρονη επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της ενώ μάλιστα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για δηλώσεις.

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό.

Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη