Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνια φωτογραφία της μητέρας της - Απίστευτη ομοιότητα

Την τρυφερή ανάρτηση μοιράστηκε με το κοινό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνια φωτογραφία της μητέρας της - Απίστευτη ομοιότητα

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις αγαπημένες και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και δεν απορούμε για το ταλέντο της καθώς προέρχεται από γονείς ηθοποιούς εξίσου ταλαντούχους, από τη Τζούλια Αργυροπούλου και τον Ντίνο Καρύδη.

Στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη, με τον οποίο μένουν και μαζί ενώ τους βλέπουμε σχεδόν πάντα να συνοδεύουν ο ένας τον άλλο σε δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας παράλληλα τη βαθιά αγάπη του ένα για τον άλλον.

Οι περισσότεροι πια γνωρίζουν τον μπαμπά της ,με τον οποίο κιόλας έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν ωστόσο ενδέχεται να μην γνωρίζουν τη μαμά της. Η γνωστή ηθοποιός είναι ίδια με τη μαμά της και αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε στην σπάνια φωτογραφία των γονιών της που δημοσίευσε και μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Η Σμαράγδα πόσταρε μία αδημοσίευτη φωτογραφία των γονιών της, από τον φωτογράφο Κλεισθένη, δηλώνοντας με ένα comment πως είναι η αγαπημένη της.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για τους γονείς της

Το original post έκανε το account @studio_kleisthenis, με τη λεζάντα να γράφει: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του το 1980 τους ηθοποιούς και γονείς της Σμαραγδας Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου και Ντίνο Καρύδη. Αδημοσίευτη φωτογραφία». Η Σμαράγδα Καρύδη άφησε στο post ως comment δύο κόκκινες καρδιές.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Η απάντησή του μπαμπά της Σμαράγδας Καρύδη στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει

Δηλώσεις στην εκπομπή Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως εξήγησε, έχει όντως προβλήματα υγείας από το 2018 ωστόσο μέσα στις γιορτές δε συνέβη τίποτα, ενώ ευτυχώς ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόλαβε να ενημερώσει την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη πως δεν έχει συμβεί τίποτα.

«Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα.

Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι.

Ευτυχώς τη Σμαράγδα, την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Καρύδης.