Ο ηθοποιός του "Σασμού" Κώστας Νικούλι αποκαλύπτει: "Πρώτη φορά στη ζωή μου..."

Η εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο ηθοποιός του

Ο Κώστας Νικούλι που γνωρίσαμε καλύτερα, αγαπήσαμε και ρίξαμε μαύρο δάκρυ με το χαμό του στο "Σασμό", βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κυψέλη" και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, την προσωπική του ζωή αλλά και το ρατσισμό καθώς και εκείνος λόγω της καταγωγής του πέρασε δύσκολες στιγμές δηλώνοντας παράλληλα πως όλοι έχουν περάσει κάποια στιγμή από μια τέτοια κατάσταση

Πέρα από το "Σασμό" τον ηθοποιό τον είδαμε φέτος και στον Αντ1, στην σειρά 8 επεισοδίων "42 βαθμοί¨ όπου και8 εκεί απέδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι παρόλο το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Κώστας Νικούλι εξομολογείται

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη, αλλά τώρα έχει μία άλλη υφή, γιατί θέλω να είμαι σπίτι γιατί είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σπίτι και είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού και ότι προθυμοποιείται ο καθένας το κάνει» είπε ο Κώστας Νικούλι.

«Τα παιδικά μου χρόνια στην Αλβανία ήταν τέλεια. Στο σχολείο νεύριαζα συχνά και δεν ήμουν από τους καλύτερους μαθητές. Πιστεύω ότι ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο και θεωρώ πως όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή από αυτό. Υπάρχει παντού και εγώ θα έλεγα ότι από τη μία είναι ένας τρόπος προσέγγισης, δηλαδή να μπούμε σε κάποιο ίδιο κανάλι με τον άλλον, αλλά πολλές φορές αυτό μας κάνει και να αντιδράμε χωρίς να το περιμένουμε. Το άσχημο είναι όταν τα παιδιά εισπράττουν κάτι από τους γονείς που έχουν ακούσει αλλά δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει και μόνο επειδή αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το λένε χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει» συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον ρατσισμό και την καταγωγή του.

Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι από την σειρά Σασμός

Ο 28χρονος ηθοποιός Κώστας Νικούλι, είχε δηλώσει εντωμεταξύ σε πρόσφατη συνέντευξή του πως πέρα από τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή, μιας και είναι ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία συγκατοικούν τους τελευταίους 8 μήνες.

«Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη του και έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.