Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο - «Το μωράκι μας θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για...»

Όσα αποκάλυψε για την πρόωρη γέννα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο -  «Το μωράκι μας θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για...»

Εξιτήριο πήρε χθες Δευτέρα 7/2 από το μαιευτήριο η γλυκύτατη Μελίνα Μακρή, η οποία πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι, που ήρθε λίγο νωρίτερα στον κόσμο από το προβλεπόμενο και γι’ αυτό θα χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στη θερμοκοιτίδα.

Η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη και αυτό φαίνεται στις δηλώσεις της, καθώς παρότι ταλαιπωρήθηκε όπως δήλωσε και η ίδια στον τοκετό, το χαμόγελο της ήταν διάπλατο μετά τον ερχομό του γιού της και κάθε δυσκολία έμοιαζε πολύ μακρινή από τη στιγμή που τον κράτησε αγκαλιά της.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Μακρή μετά το εξιτήριο

«Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, μοναδική στη ζωή κάθε γυναίκας. Εγώ προσωπικά το πέρασα αρκετά δύσκολα, η Πέμπτη ήταν μια αρκετά δύσκολη μέρα για μένα. Αγχώθηκα γιατί στις 6 το πρωί σπάσανε τα νερά, ξεκινήσαμε να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό αλλά το μωράκι ήταν δύσκολο να κατέβει, ήταν διάφοροι παράγοντες που δυσκόλευαν την κατάσταση, αυτό με άγχωσε. Στο τέλος όμως, με την καισαρική μου έφυγαν όλα και χαλάρωσα.

Το μωράκι μας θα μείνει κάποιες μέρες στη θερμοκοιτίδα για να πάρει λίγο βάρος και θα έρθουμε να τον πάρουμε. Το σπίτι δεν είναι έτοιμο. Πέρασε και κόβιντ το τελευταίο διάστημα γι΄ αυτό και δε προλάβαμε να ετοιμάσουμε και το δωμάτιο, έπεσε και ο χιονιάς… Νομίζω μοιάζει σε μένα.».

Συγκινεί η Μελίνα Μακρή με τις λεπτομέρειες του τοκετού - "Πέρασα δύσκολα, ήρθε νωρίτερα"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.