«Με συγχωρείτε δεν...» - Συναισθηματικά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

"Λύγισε" on air η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με συγχωρείτε δεν...» - Συναισθηματικά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

"Λύγισε" η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, όταν προβλήθηκε απόσπασμα με τις δηλώσεις των γονιών του άτυχου 19χρονου που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη επειδή ήταν οπαδός του Άρη.

Η παρουσιάστρια φορτίστηκε συναισθηματικά και δε μπορούσε να σχολιάσει το γεγονός, με αποτέλεσμα μετά το βίντεο να ξεκινήσει αμέσως συζήτηση με τον συνήγορο της οικογένειας.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Με συγχωρείτε δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψει κανείς όλο αυτό. Να πούμε ότι ήταν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Με συγχωρείτε, έχουμε στη γραμμή τον συνήγορο της οικογένειας», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου με τρεμάμενη φωνή.

Οι δηλώσεις των γονιών του Άλκη

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η δολοφονία του 19χρνου Άλκη που έπεσε νεκρός στην Θεσσαλονίκη μετά από την επίθεση που δέχτηκε. Όπως είναι λογικό οι γονείς του είναι η τραγική φιγούρα της συγκεκριμένης υπόθεσης καθώς έχασαν από την μια μέρα στην άλλη τον γιο τους με τον πιο άδοξο τρόπο καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους μίλησαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου στην κάμερα της ΕΡΤ όπου ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δεν είναι οι ομάδες είναι όλος ο κόσμος, ο κόσμος αποτελεί την ομάδα, για να αλλάξει θα πρέπει να αλλάξει η ψυχοσύνθεση.

Αυτό που πρότεινα είναι οι δύο ομάδες, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, να κάνουν έναν αγώνα μαζί συμφιλιωμένοι όλοι οι οπαδοί, οι παίκτες και οι δύο πρόεδροι και στο τέλος να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες άσχετα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Εμείς στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις τις κατευθύνσεις.»

Από την άλλη, η μητέρα του Άλκη ανέφερε: «Φτάνει πια, να κλείσει να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος, να σταματήσει, φτάνει πια να είναι ο Άλκης ο τελευταίος.»