Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πρέπει να κλείσει το θέατρο της Επιδαύρου...»

Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της Κατερίνας Γώγου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πρέπει να κλείσει το θέατρο της Επιδαύρου...»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μετά την αποκάλυψή του για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, μίλησε στη δημόσια τηλεόραση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Γώγου, αλλά και στα αρχαία μνημεία που έχουμε στη χώρα μας και στον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφερόμαστε.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.

Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν.

Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο, και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την αείμνηστη ηθοποιό Κατερίνα Γώγου, ενώ πρόσθεσε για τα αρχαία μνημεία:

«Πρέπει να κλείσει το θέατρο της Επιδαύρου, τα αρχαία μνημεία δεν μπορούμε να τα τσαλαπατάμε».

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για το πως μπορεί να τον εκνευρίσει ένας δημοσιογράφος ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

«Εάν πέσω σε άνθρωπο που κάνει ερωτήσεις που περιέχουν την απάντηση, εκνευρίζομαι και μιλάω λίγο απότομα.

Είμαι εμβολιασμένος. Όταν άνοιξε η ηλικία μου πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους. Περίμενα μεσάνυχτα για να κλείσω».

Για τις καταγγελίες ανέφερε: «Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες».