Χρίστος Αντωνιάδης: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένος... βίωνα bullying»

«Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρίστος Αντωνιάδης: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένος... βίωνα bullying»

Το πρωί της Τρίτης 8/02 ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το παρελθόν του αλλά και για την καριέρα που έκανε. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά και είχε κάνει μια αποκάλυψη για τις εμμονικές θαυμάστριες.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη

«Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου όντας πολύ νέος, είχα νιώσει πολλές φορές θεούλης και είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Τη δεκαετία του ‘90 είχα βγάλει χρήματα λόγω των επιτυχιών μου, ωστόσο έχασα κάποια από αυτά εξαιτίας κάποιων κακών επενδύσεων.

Ζούσα με τους γονείς μου και δεν είχα έξοδα διαμονής. Αυτό με βοήθησε να αποταμιεύσω χρήματα, ώστε να αγοράσω αυτοκίνητο. Θυμάμαι να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και τα πρωινά που περίμενα τη λούλουδου του μαγαζιού να μοιραστούμε το ταξί», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα. Από παιδί ήμουν στρουμπουλός και βίωνα bullying γι’ αυτό. Πάντα μέσα μου είχα θέμα με τα κιλά και την εμφάνισή μου. Η δισκογραφική μου εταιρεία μου είχε πει: “Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά”».

«Μετά από μισή ώρα που φιλιόμασταν με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κάπως ένιωσα»

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» εμφανίστηκε μέσω skype ο Χρίστος Αντωνιάδης το μεσημέρι της Κυριακής (14/11). Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Δύο ξένοι» αλλά και στις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία βρίσκεται σε νέα σχέση.

«Έχω παίξει σε τρία επεισόδια στους Δύο Ξένους. Την πρώτη φορά είχα πάει απλώς σαν καλεσμένος στην εκπομπή την πρωινή και είχα άλλα δύο επεισόδια στα οποία γίνεται αυτό το ειδύλλιο. Δεν ήξερα ότι θα έχουμε και ερωτικές σκηνές. Είχα έναν δεσμό τότε και πραγματικά ήταν λίγο περίεργη η θέση μου.

Εννοείται πως όλο αυτό ήταν τελείως επαγγελματικό αλλά εγώ ως μη επαγγελματίας ηθοποιός, μετά από μισή ώρα που φιλιόμασταν, κάπως ένιωσα. Φιλάς, φιλάς, φιλάς ρε παιδάκι μου, έστω βεβαίως χωρίς γλώσσα, αλλά όταν για μισή ώρα είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, ε κάτι γίνεται. Μου είχαν πει πως το φιλί έπρεπε να είναι όσο γίνεται πιο αληθινό και αυτοί που το βλέπουν θα έπρεπε να καταλάβουν ότι λιώνουμε.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν και είναι μια πολύ εγνωσμένης αξίας ηθοποιός οπότε ήξερε πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να το κάνει. Εγώ ήμουν σε αχαρτογράφητα νερά. Η τότε σχέση μου μού είχε πει ότι δεν είχε δει το σίριαλ και της το είπαν. Μετά από λίγο καιρό χώρισα».