Eurovision: Σε ιστιοπλοϊκό γίνονται τα γυρίσματα του video clip που θα μας εκπροσωπήσει

Σε ποιο νησί βρίσκεται η Αμάντα Γεωργιάδη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Eurovision: Σε ιστιοπλοϊκό γίνονται τα γυρίσματα του video clip που θα μας εκπροσωπήσει

Η Αμάντα Γεωγιάδη είναι η καλλιτέχνιδα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Τορίνο το 2022. Ο δημοσιογράφος Άγις Μενούτης μέσα από την κρατική τηλεόραση μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος.

Η Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με την ομάδα της βρίσκεται στην Σύμη, ενώ όλο το video clip θα γυριστεί πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό.

Στη Σύμη βρίσκεται η Αμάντα Γεωργιάδη για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision

Μπορεί χθες να ήταν η πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και όλη η παραγωγή της ελληνικής συμμετοχής να επικεντρώθηκε σε ένα γύρισμα πάνω στο ιστιοπλοϊκό, ωστόσο θα μαγνητοσκοπηθούν τα ομορφότερα σημεία του νησιού, τα οποία και θα συνδυαστούν όλα για να βγει ένα όμορφο clip.

Τα γυρίσματα είναι πιθανό να παραταθούν μέχρι και την Τετάρτη και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχήματα, η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην κατάταξη.

Σκηνοθέτης του videoclip θα είναι ο Κώστας Καρύδας.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στην Eurovision

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2022 όπου αναμένεται να διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας για 66η φορά, φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των fans όπου ανυπομονούν πως και πως να δούνε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Στον διαγωνισμό με το σύνθημα «The Sound Of Beauty», λαμβάνουν μέρος 41 χώρες, από τις οποίες οι 36 θα περάσουν από τους ημιτελικούς, ενώ η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία (διοργανώτρια χώρα) πάνε κατευθείαν στον τελικό.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από live κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 10 Μαΐου 2022.

Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

1.Αλβανία
2.Λετονία
3.Ελβετία
4.Σλοβενία
5.Βουλγαρία
6.Μολδαβία
7.Ουκρανία
8.Λιθουανία
9.Ολλανδία
10.Νορβηγία
11.Ρωσία
12.Πορτογαλία
13.Δανία
14.Αρμενία
15.Αυστρία
16.Κροατία
17.Ισλανδία
18.Ελλάδα

Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

1.Αυστραλία
2.Γεωργία
3.Κύπρος
4.Σερβία
5.Φινλανδία
6.Αζερμπαϊτζάν
7.Άγιος Μαρίνος
8.Ισραήλ
9.Μάλτα
10.Μαυροβούνιο
11.Ρουμανία