Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρξαν δουλειές που...»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρξαν δουλειές που...»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 8/2, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για το πως βιώνει την υποκριτική, για τις φετινές του δουλειές, για την σκηνοθεσία αλλά και για το ρόλο του στη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα “χνώτα” σας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν αυτή τη σιγουριά. Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες και η δουλειά».

Με αφορμή, τις συμμετοχές του στον «Άγιο Παϊσιο» και τον «Άνθρωπο του Θεού» μίλησε για τη σχέση του με την πίστη.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά».

Για το μέρος όπου ηρεμεί, ο ηθοποιός δήλωσε πως αυτό είναι εκεί που βρίσκονται τα δυο του παιδιά, τα οποία είναι και η αποκλειστική προτεραιότητά του.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τον ηθοποιό

Το μεσημέρι της Τρίτης 8/02 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» μπορεί να ήταν συντετριμμένη σχετικά με την υπόθεση του 19χρονου Άλκη ο οποίος δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη ωστόσο λίγο αργότερα αποκάλυψε πως αναμένεται να υποδεχτεί στο πλατό τον Γιάννη Στάνκογλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κρύψει τον ενθουσιασμό της καθώς ανέφερε πως έχει λαχτάρα να τον δει όπου ήταν έτοιμη μάλιστα να βγει από το πλατό της εκπομπής προκειμένου να τον δει.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να σου πω κάτι τώρα; Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι εδώ. Έτσι μου έρχεται να πάω να του δώσω ένα φιλί από τη χαρά μου. Σήμερα πάλι σκεφτόμουν, έχει πλάκα σήμερα πάλι να μας γκαντεμιάσουν και να μην καταφέρω να τον δω».