Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι - Τι συνέβη;

Που βρέθηκαν αυτή τη φορά

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι - Τι συνέβη;

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους συχνά κάνουν εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όταν δεν περνούν χρόνο στο σπίτι τους, το οποίο έχει θέα όλη την Αθήνα. Αυτή τη φορά το ζευγάρι ταξίδεψε στην Μύκονο, όπου συνδύασε τις επαγγελματικές με τις προσωπικές του υποχρεώσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι αχώριστοι.

Στην Μύκονο ταξίδεψαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Οι δυο τους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και μόνοι τους αλλά και μαζί με όσους τους αναγνώρισαν και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ συνάντησαν και την Χριστίνα Μέγα, η οποία διατηρεί κέντρο αισθητικής στο νησί.

Η ερώτηση της Καινούργιου στην Ρουμελιώτη για τον Κατσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. H παρουσιάστρια έκανε μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση στην πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε αρχικά την επιθυμία της να βρει και εκείνη έναν άντρα να την πηγαίνει για πεντικιούρ και να της κρατάει το χέρι. Αμέσως μετά, λοιπόν, ρώτησε την Μαριαλένα πότε έκανε έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη μετά την επανασύνδεσή τους.

Φυσικά, επικράτησε τεράστια αμηχανία, με την αθλήτρια να τονίζει πως μέσα στο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πλαστική που είχε κάνει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.