Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Αγόρασαν σπίτι 3 εκατομμυρίων λιρών

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Μετά την επισημοποίηση της σχέσης της Megan Fox και του Machine Gun Kelly, το επόμενο βήμα στην σχέση τους φαίνεται να έκαναν και ο Tom Holland και η Zendaya, οι οποίοι είναι τρισευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν πλέον. Οι δυο τους, μάλιστα, συμπρωταγωνίστησαν στην νέα ταινία του Spiderman, η οποία έσπασε τα ταμεία.

Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν αγόρασε το πρώτο του σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείχνοντας πως η σχέση τους καλά κρατεί και πως βλέπουν σοβαρά ο ένας τον άλλον.

Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν Tom Holland και Zendaya

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Richmond. Το οίκημα πρόκειται μάλιστα πριν κατοικηθεί από τον Tom Holland και την Zendaya να ανακαινιστεί πλήρως και να συμπεριλάβει διάφορες ανέσεις στο εσωτερικό του, όπως γυμναστήριο κινηματογράφο και πολλά ακόμη.

Η αξία του σπιτιού που αγόρασαν οι αστέρες του Hollywood ανέρχεται στις 3 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο θα προστατεύεται παντού με ασφάλεια υψηλής τεχνολογίας και θα υπάρχει ατσάλινη πύλη αφαλείας.

«Πετούν στα σύννεφα και ήθελαν πολύ να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ήθελαν το πρώτο τους σπίτι να είναι στο Λονδίνο όπου μεγάλωσε ο Τom. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για εκείνους», είπε χαρακτηριστικά πηγή του ζευγαριού.

Λίγα λόγια για τον Tom Holland

  • Ο Τόμας Στάνλεϋ Χόλλαντ (γενν. 1η Ιουνίου 1996, Λονδίνο) είναι ένας Άγγλος ηθοποιός.
  • Πρώτα κέρδισε αναγνώριση για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία καταστροφής The Impossible (2012).
  • Αναστήθηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα για τον ρόλο του Peter Parker / Spider-Man στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως υπερήρωας στις ταινίες: Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (2016), Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του (2017), Εκδικητές: Ο πόλεμος της Αιωνιότητας (2018), Εκδικητές: Η τελευταια πράξη (2019 ) Spider-Man: μακριά από τον τόπο του (2019) Spider-man: No Way Home (2021)

Λίγα λόγια για την Zendaya

  • H Ζεντέγια Μαρί Στόερμερ Κόλμαν (γενν. 1 Σεπτεμβρίου 1996) πιο γνωστή απλά ως Zendaya, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.
  • Είναι παγκοσμίως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως "Ρόκι Μπλου" στη νεανική σειρά του Disney Channel, «Shake It Up» (2010-2013) ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στο σόου χορού «Dancing with the Stars» (2013) όπου έλαβε τη δεύτερη θέση καθώς και άλλες επιτυχημένες δουλειές, όπως η σειρά νεανική σειρά του «K.C. Undercover» (2015-2018) και οι ταινίες «The Greatest Showman», «Spider-Man: Homecoming» και «Spider-Man: Far from Home».
  • Το 2019, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του HBO, «Euphoria» και υποδύεται την "Ρου Μπένετ", μια ομοφυλόφιλη έφηβη χρήστη ναρκωτικών. Για την ερμηνεία στην συγκεκριμένη σειρά, απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Έμμυ Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά.
  • Ως τραγουδίστρια, ξεκίνησε την καριέρα της το 2011, με τα τραγούδια «Swag It Out» και «Watch Me».
  • Υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Hollywood Records το 2012 και αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της solo single και άλμπουμ «Replay», το οποίο μπήκε στο νούμερο 40 των Billboard Hot 100 των ΗΠΑ. Το 2017, ερμήνευσε το soundtrack της ταινίας «The Greatest Showman», «Rewrite The Stars».
TAGS