Πέγκυ Ζήνα: Η εξομολόγηση για την κόρη της - «Έχω κουραστεί...»

Τι αποκάλυψε για τον χρόνο που περνάει με την κόρη της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα: Η εξομολόγηση για την κόρη της - «Έχω κουραστεί...»

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, στη σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη τους, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα.

Οι αποκαλύψεις της Πέγκυς Ζήνα για την κόρη της

«Έχω κουραστεί με τις τηλεδιασκέψεις. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα του ότι η αγκαλιά, η επαφή έχει αντικατασταθεί από την κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα για την πανδημία και συνέχισε:

«Στην αρχή με την καραντίνα μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έκανα πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω, ξεκουράστηκα απόλυτα, χάρηκα το παιδί μου 24 ώρες το 24ωρο, και τον Γιώργο επίσης».

«Έχει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δυο μας η Ηλέκτρα. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά το κάνει με πάρα πολύ γλυκό κι ευγενικό τρόπο. Νομίζω θα βγει κερδισμένη από αυτό.

Είναι ένα παιδί που έχει αξίες, ένα παιδί που προσπαθώ να του μάθω την αξία του συναισθήματος, τις πραγματικές αξίες, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη. Και να μην πιστέψει ποτέ πως είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον», συμπλήρωσε για την κόρη της, Ηλέκτρα.

Οι αποκαλύψεις της Πέγκυ Ζήνα για την συμμετοχή της στο X-Factor

H Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση, για την οποία έχει αποκαλύψει τον ρόλο που θα ήθελε να έχει, αλλά και την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου X - Factor, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δε θα ήθελε να είναι ξανά κριτής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν πέρασα καλά. Δεν πέρασα καλά, όχι όμως ότι είναι κάτι κακό. Είναι κάτι που και στα παιδιά προσφέρεις το συγκεκριμένο τρίμηνο, γιατί μετά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, να το ξέρουν.

Το συγκεκριμένο τρίμηνο, λοιπόν, τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου, όπως και άλλοι άνθρωποι. Βοηθάς και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι, γιατί τόσους γνώστες μαζεμένους πού θα τους ξαναβρείς; Εννοώ και τους ανθρώπους της παραγωγής και τους συναδέλφους στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι προφανώς μπορούν και διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση και δεν τους κοστίζει όσο κόστισε σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα και συμπλήρωσε:

«Την αγαπώ την τηλεόραση, δεν είμαι καθόλου αρνητική, δεν έχει έρθει κάποιο κόνσεπτ που να πω αυτό θα ήθελα να το κάνω».