Γιώργος Λύρας: Η τρυφερή ανάρτηση με την μικρή του κόρη, Ηλέκτρα

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λύρας: Η τρυφερή ανάρτηση με την μικρή του κόρη, Ηλέκτρα

Ο Γιώργος Λύρας φαίνεται όπως έχει ξεκάθαρη αδυναμία στην αγαπημένη του κορούλα Ηλέκτρα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να δημοσιεύσει διάφορες τρυφερές στιγμές μαζί της στα social media.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Πέγκυ Ζήνα αποφάσισαν να κάνουν ένα υπέροχο δώρο στην κορούλα τους καθώς της έκαναν έκπληξη ένα σκυλάκι που που ακούσει στο όνομα cookie.

Έτσι, μια και ο χθεσινός καιρός 6/02 ήταν κατάλληλος για να βγεις έξω με αποτέλεσμα η μικρή κορούλα, Ηλέκτρα να βγει έξω στην βεράντα όπου έπαιξε με το σκυλάκι.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λύρα

Ζήνα - Λύρας: Οι τρυφερές ευχές για την κόρη τους που έγινε 10 ετών και οι φωτογραφίες με την ιδιαίτερη τούρτα
Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες η μοναχοκόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα έγινε πρόσφατα 10 ετών και όπως είναι λογικό οι δυο γονείς είναι άκρως ευτυχισμένοι δίπλα στον καρπό του έρωτά τους.

Μπορεί και οι δυο να έχουν επιλέξει συνειδητά να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους αλλά και τα προσωπικά τους αλλά αυτή τη φορά δεν "δίστασαν" να δημοσιεύσουν άκρως τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη τους, την Ηλέκτρα.

Όπως θα δείτε παρακάτω επέλεξαν μια ιδιαίτερη τούρτα αφού είναι άκρως κοριτσίστικο – εφηβικό καθώς πλέον η Ηλέκτρα διανύει σιγά σιγά την προ εφηβεία και τα ενδιαφέροντά της αλλάζουν.

Οι φωτογραφίες της Πέγκυς Ζήνα - Λύρα από τα γενέθλια της κόρης τους

Η τούρτα της δεκάχρονης κόρης της Πέγκυς και του Λύρα

Ζήνα - Λύρας: Γενέθλια για την κόρη τους

Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της