Τζεφ Μοντάνα: Αποκάλυψε αν θα παρευρεθεί στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

«Είμαι στη λίστα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τζεφ Μοντάνα: Αποκάλυψε αν θα παρευρεθεί στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Τρία 24ωρα πριν την έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία του βιασμού νεαρών ανδρών, η Τζεφ Μοντάνα, εμπιστεύθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Τρίτης 8/2, σε μία αποκαλυπτική κατάθεση ψυχής.

Το μοντέλο που είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας καταγγέλλοντας πως χειραγωγήθηκε σε ηλικία μόλις 16 χρόνων από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, μίλησε για όλους και για όλα.

Οι αποκαλύψεις της Τζεφ Μοντάνα

«Είμαι στη διαθεσιμότητα της ανακρίτριας, οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί θα παρευρεθώ. Είμαι στη λίστα των μαρτύρων υπερασπίσεως του κύριου Γιάννη Βλάχου.

Θα ήθελα να βάλουμε τους υπεύθυνους, στη θέση που τους αξίζει», είπε μεταξύ άλλων η Τζεφ Μοντάνα.

Όσα ειπώθηκαν για τη δίκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα 7/2, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με άλλες υποθέσεις όμως αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς πλησιάζει η ώρα της δίκης για τις υποθέσεις βιασμού που κατηγορείται ο άλλοτε θεατράνρθωπος.

Σοκαρισμένο έμεινε το πλατό όταν ο ποινικολόγος, ανέφερε πως εξαιτίας του φόρτου εργασίας, θα ζητήσει από τον Δημήτρη Λιγνάδη να του επιτρέψει να ζητήσει διακοπή της δίκης και όχι αναβολή. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως: «Δυστυχώς την ίδια μέρα, έχω μεικτό ορκωτό δικαστήριο που είναι αδύνατο να μην πάω».