«Η Σοφία Αλιμπέρτη έκλαιγε ασταμάτητα, δε μπορούσε να...» - Συγκλονίζει ο Νίκος Ασημάκης με την αποκάλυψή του 

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με ζόρισε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Σοφία Αλιμπέρτη έκλαιγε ασταμάτητα, δε μπορούσε να...» - Συγκλονίζει ο Νίκος Ασημάκης με την αποκάλυψή του 

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ασημάκης στο «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού, αναφέρθηκε στις σημαντικές και κυρίως δύσκολες στιγμές της ζωής του, καθώς και στη συμπαράσταση της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει τις επιτυχίες σε θέατρο, τηλεόραση και στα σίριαλς, που πέρασε ο αγαπημένος ηθοποιός. Σίγουρα δεν ήταν όλα ρόδινα μέχρι σήμερα, καθώς σημαντικά γεγονότα όπως ο χαμός της μητέρας του και οι οικονομικές δυσκολίες τον συγκλόνισαν.

Σε κάθε περίπτωση, για τον ηθοποιό ξεχώρισαν άνθρωποι του χώρου και μη, με πρώτη και αγαπημένη την Σοφία Αλιμπέρτη. Αναφορικά με την τελευταία, συχνά είχε γίνει ντόρος για την απουσία της από την τηλεόραση. Είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί στο καταφύγιο της την Πάρο, όπου ζει μόνιμα (Δείτε εδώ το πανέμορφο σπίτι της).

Η συνέντευξη του Νίκου Ασημάκη - Τι αποκάλυψε για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ποια ήταν αυτή η απώλεια που νιώσατε ότι δεν μπορούσατε να την διαχειριστείτε;

Ο χαμός της μητέρας μου, που έγινε νωρίς από καρκίνο. Ταλαιπωρήθηκε μια πενταετία και ήμουν δίπλα της κάθε λεπτό. Ήταν το στήριγμά μου. Σε όλες μου τις επιλογές ήταν μαζί μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο αποσύρθηκα από την τηλεόραση, γιατί πέθανε το πρωί στο σπίτι στις εφτά και στις έντεκα είχα γύρισμα για τη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάματα». Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με ζόρισε. Θέλω να σου πω ότι η Σοφία Αλιμπέρτη την οποία αγαπάω πάρα πολύ, έκλαιγε ασταμάτητα, δεν μπορούσε να παίξει όταν με κοιτούσε στα μάτια. Και μετά την κηδεία της μητέρας μου, είχα αμέσως γύρισμα. Ένιωσα και ασέβεια προς τη μάνα μου. Έλεγα θυμάμαι, τι κάνω τώρα εδώ; Κωμωδία; Ίσως βέβαια χαιρόταν που με έβλεπε να παίζω, αλλά εγώ ένιωθα πολύ άσχημα. Έχουν περάσει είκοσι χρόνια και μου λείπει το ίδιο και περισσότερο.

Δύσκολη στιγμή…

Πολύ, ναι. Και μια άλλη ήταν που έπαθα μια τεράστια οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκα, δεν ντρέπομαι να το πω, να μαζεύω μέχρι και χόρτα και τα πήγαινα σε έναν μανάβη για να πάρω τα βασικά. Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω να φάω. Κι εγώ κι ο συνέταιρός μου, για έναν χρόνο περάσαμε τραγικά. Ωστόσο ευχαριστώ τον Θεό που μου το έστειλε κι αυτό, γιατί εκτίμησα τα πιο μικρά πράγματα και ευτυχώς ξανά στήθηκα στα πόδια μου.

Χαρές στην οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μία πολύ όμορφη μέρα βίωσε η οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη, καθώς την Παρασκευή (17/9), η αγαπημένη ηθοποιός είχε την ονομαστική της εορτή και αποφάσισε να την περάσει μαζί με τους γιους της, Νικόλα και Μιχαήλ Άγγελο.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος της, Μιχαήλ - Άγγελος θέλησε να της ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά σε μία φωτογραφία που απεικονίζει, έστω και λίγο την μητέρα του.

Η ανάρτηση του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη

Σοφία Αλιμπέρτη γιοί