Όλο λευκό με γκρι πατώματα - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Είναι αξιοζήλευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλο λευκό με γκρι πατώματα - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει σχεδόν μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται. Η ίδια έχει αφήσει πίσω της τον χώρο της showbiz και έχει κάνει μία στροφή στην καριέρα της (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν, έχει δημιουργήσει το δικό της παράδεισο στην αγκαλιά του πελάγους, με το σπίτι της να είναι ο ορισμός της κομψότητας. Το σπίτι αυτό το είδαμε μέσα από δημοσίευση του γιου της, Νικόλα, ή αλλιώς Good Job Nicky, δίνοντάς μας μια πολύ όμορφη οπτική του.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας ανέβασε πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ ωραία φωτογραφία από το σπίτι στην Πάρο μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, τη μητέρα του καθώς και τον αδερφό του Μιχαήλ Άγγελο (δείτε εδώ με τι ασχολείται).

Όπως είναι εύκολο να διακρίνει κανείς το σπίτι της Σοφίας είναι ο ορισμός του «καλού γούστου». Με το λευκό να δένει αρμονικά με το ξύλο δίνει την αίσθηση ενός καθαρά νησιώτικου σπιτιού αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του.

Σοφία Αλιμπέρτη σπίτι

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πάριου για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Γιάννης Πάριος ήταν πριν από λίγο καιρό καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω και συγκίνησε με τα λόγια του για τους γιους του και για τη Σοφία Αλιμπέρτη, τονίζοντας πως για τα παιδιά τους αποτελεί σε κάθε περίπτωση τον πολυτιμότερο άνθρωπο.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στα παιδιά του, στον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ήδη κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής αλλά και στον 18χρονο Νικόλα Βαρθακούρη ο οποίος μπαίνει τώρα στον χώρο και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει.

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».