Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες- Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Οι τρεις τους είναι αχώριστες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες- Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Ένα πολυαγαπημένο και σίγουρα ολοκληρωμένο ζευγάρι μετά τη γέννα των δίδυμων κοριτσιών είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Η νέα μανούλα περνάει τον περισσότερο χρόνο με τις κόρες της και αυτή τη φορά, τις συναντήσαμε εκτός σπιτιού!

Μπορεί οι δύο πετυχημένοι γονείς να μπήκαν κατευθείαν στα δύσκολα με τον ερχομό των διδύμων, ωστόσο απολαμβάνουν κάθε στιγμή και πλέον προσπαθούν να εντάξουν τα μωράκια στην παλιά τους καθημερινότητα. Όπως έχει τονίσει και η ίδια η Χριστίνα σε συνεντεύξεις της, οι δυσκολίες ήταν πολλές καθώς είχε να διαχειριστεί τον εαυτό της ξαφνικά σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους! Αναμφίβολα, η γυναίκα αυτή με στήριγμα τον Σάκη έχει αποδείξει πόσο δυναμική είναι καθώς έχει την τύχη να παίρνει βοήθεια και από τη μαμά της (δες εδώ το πιο τρυφερό video με τη νέα γιαγιά).

Έτσι λοιπόν, οι τέσσερις τους έκαναν πολύ πρόσφατα το πρώτο τους ταξίδι στην γενέτηρα του Σάκη, στη Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας τις πρωτόγνωρες προκλήσεις. Όπως πάντα μοιράστηκαν με το κοινό τους υλικό με κάθε στιγμή από Αθήνα για Θεσσαλονίκη!

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, οι βόλτες δε σταματούν και η Χριστίνα με ένα story στο Instagram, αποδεικνύει πόσο ενεργή μανούλα είναι καθώς και ότι δεν ξεχνάει τους φίλους της, με τους οποίους και φωτογραφηθήκαν με τα καρότσια όλοι μαζί.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από τη βόλτα με τα κορίτσια

Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Αφού ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε τις γυναίκες της ζωής του και ταξίδεψαν ως την συμπρωτεύουσα για να επισκεφτούν από κοντά την οικογένεια του παρουσιαστή, με την οποία και η Χριστίνα διατηρεί απίστευτο δέσιμο. Όπως ήταν λογικό δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις από τα social media τους καθώς παραμένουν αρκετά ενεργοί και σίγουρα φροντίζουν να δίνουν tips και σε άλλους νέους γονείς, πως δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνουν πράγματα όλοι μαζί!

Οι αναρτήσεις Μπόμπα - Τανιμανίδη