Ευχάριστα νέα για Γιώργο Λιανό και Κωνσταντίνα Καραλέξη - Θα το ανακοινώσουν επίσημα μετά το Survivor

Ο παρουσιαστής διανύει αδιαμφισβήτητα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για Γιώργο Λιανό και Κωνσταντίνα Καραλέξη - Θα το ανακοινώσουν επίσημα μετά το Survivor

Ο Γιώργος Λιανός διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς εκτός των επαγγελματικών του που είναι στα καλύτερα τους και στην προσωπική του ζωή είναι πολύ ευτυχισμένος. Στο πλευρό του έχει τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι γυναίκες της ζωής του βρίσκονται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο και η φωτογραφία που δημοσίευσε από το σπίτι που μένουν είναι πολύ τρυφερή.

Η ανακοίνωση που θα κάνουν Λιανός - Καραλέξη μετά το Survivor 5

Σύμφωνα με το περιοδικό Εγώ, το ζευγάρι μετά τον τελικό του Survivor 5 θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής Βαλέριας - Ασημούλας. Τώρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μπορούν να προγραμματίσουν τίποτα.

Παντρεύονται μαζί με την βάφτιση της κόρης τους;

Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 6 μηνών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».