Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καρέ - καρέ η στιγμή που φεύγει από το σπίτι του λίγο πριν την δίκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καρέ - καρέ η στιγμή που φεύγει από το σπίτι του λίγο πριν την δίκη

Τον τελευταίο καιρό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς στην επιφάνεια βγήκαν καταγγελίες εις βάρος του καθώς είχε διαρρεύσει υλικό με προσωπικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της.

Έτσι σήμερα 9/02 ο γνωστός παρουσιαστής εκδικάζεται στο Τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και λίγο μετά τις 8 τον κατέγραψε να βγαίνει έξω με τον σκύλο του, χωρίς τη σύζυγό του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα της εκπομπής καθώς λίγο αργότερα αναχώρησε με το αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγο πριν την δίκη του

Η δημόσια έκκληση της καταγγέλλουσας - «Θερμή παράκληση να μην...»

Σήμερα Τετάρτη 9/2 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από πολύ προσωπικές τους ερωτικές στιγμές.

Η καταγγέλλουσα ωστόσο, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της (δείτε τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της) για αυτό και δηλώσεις έκανε στους δημοσιογράφους η συνήγορος της, κάνοντας μάλιστα έκκληση στις κάμερες και στους φωτογράφους.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης, η συνήγορος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη μίλησε στις κάμερες και ανέφερε:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα με την έκβαση του δικαστηρίου. Θερμή παράκληση να μην καταγραφεί με κανένα απολύτως τρόπο. Όπως βλέπετε δεν είναι δίπλα μου και δε θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα. Σήμερα είμαστε ενώπιων του πλημμελειοδικείου. Από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα».