Λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης

Θα πήγαινε το μυαλό σας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στα μάτια του Ανδρέα Καψάλη. Η τραγουδίστρια η οποία πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε πολύ ευχάριστα νέα είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2012 και αμέσως ήρθαν κοντά. Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει πολύ σύντομα και από τους πρώτους μήνες της σχέσης του αναζητούσαν σπίτι στην Βούλα ή τη Γλυφάδα.

Μάλιστα, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Καψάλη. Η Ράνια, με την οποία ήταν παντρεμένος για 4 χρόνια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε αγκάθι στο γάμο της με τον επιχειρηματία και ότι διαζύγιο είχαν πάρει πριν γνωρίσει την Έλενα, κι όχι εξαιτίας της.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Καψάλης, ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου

Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.