Ματίνα Ζάρα: «Εγώ πήρα την απόφαση γιατί...» - Αποκαλύψεις μετά το χωρισμό από τον Χούτο

«Είμαι πολύ χαρούμενη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Ζάρα: «Εγώ πήρα την απόφαση γιατί...» - Αποκαλύψεις μετά το χωρισμό από τον Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, κάνοντας αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Αμφιβολίες για τα ερωτικά της νεαρής τραγουδίστριας δεν είχαμε καθώς τα σύννεφα στη σχέση της με τον πρώην παίκτη Survivor και ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο ήταν γεγονός.

Η πολύ πρόσφατη ανάρτηση της με ένα Insta Story, κίνησε για άλλη μια φορά υποψίες αναφορικά με τη σχέση της, καθώς η ίδια με μια φράση του Παπαδιαμάντη άδειασε τον πρώην της (δες εδώ τι ανέβασε).

Μεταξύ άλλων, στο Happy Day δε δίστασε να ξεκαθαρίσει πως εκείνη τον χώρισε και πως τώρα πια κάνει focus στα επαγγελματικά της, στο νέο σχήμα που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δηλώσεις της ελεύθερης πια Ματίνας Ζάρα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους βγάζω το πρώτο μου σόλο ελληνικό τραγούδι. Ξεκινάμε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου. Το τραγούδι μου “Ελεύθερη κι ωραία” είναι ακριβώς αυτό που ζω αυτή τη στιγμή και με εκφράζει 100%.Ήρθε ένας στο καμαρίνι μου με μονόπετρο και μου έκανε πρόταση γάμου και του λέω “φίλε, τώρα έφυγα από αυτή την κατάσταση".

Στην επόμενη σχέση μου δεν θα βιαστώ. Η ζήλεια είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια», είπε αρχικά η Ματίνα Ζάρα. «Εγώ πήρα την απόφαση, ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Και αποφασίσαμε μαζί πως είναι καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους».

Περαιτέρω πληροφορίες για το χωρισμό :«Είχαμε τα θέματά μας και με τον καιρό φούντωσαν»

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους.

Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά. Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο αν θα είναι ξανά μαζί στο μέλλον, η Ματίνα Ζάρα είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».