«Κάποιοι άνθρωποι δεν άξιζαν παραπάνω...» - Η Ματίνα Ζάρα «άδειασε» τον Λάμπρο Χούτο

Η ανάρτηση όλο νόημα λίγο μετά τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάποιοι άνθρωποι δεν άξιζαν παραπάνω...» - Η Ματίνα Ζάρα «άδειασε» τον Λάμπρο Χούτο

Αν μη τι άλλο ένας από τους χωρισμούς που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα μέσα στο 2021 ήταν αυτός της Ματίνας Ζάρα και του Λάμπρου Χούτου. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του λίγο πριν τον γάμο του.

Παρόλο που υπήρξαν κάποιες φήμες για την επανασύνδεσή τους, μία σειρά από follow και unfollow σήμανε το οριστικό τέλος της σχέσης του και του έρωτά τους, ενός έρωτα που ήταν πολύ δυνατός, ενώ η Ματίνα Ζάρα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η Ματίνα Ζάρα φαίνεται πως έχει ακόμα μέσα της μία πληγή από όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Λάμπρο Χούτο και έτσι πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μία ηχηρή ανάρτηση με ένα μήνυμα όλο νόημα για τον πρώην της.

Η ανάρτηση της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο

Ματίνα Ζάρα Λάμπρος Χούτος χωρισμός

Η αποκάλυψη της Ματίνας Ζάρα για το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το νέο της επαγγελματικό βήμα με τον BO.

Μάλιστα, από την άλλη έκανε και δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο καθώς το πρώην ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μεταξύ άλλων η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί αφού δήλωσε πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, ούτε κάποιος τσακωμός, ωστόσο δεν διατηρεί επικοινωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. «Κανείς δεν το περίμενε. Δεν κρατάμε επαφές, δεν μιλάμε. Δεν μετάνιωσα που πήγα για γάμο».