Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή έκπληξη on air και οι δημόσιες ευχές στον Ουγγαρέζο και την κόρη της, Λάουρα

«Να μου ζήσει το παιδάκι μου αλλά και ο Δημήτρης»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή έκπληξη on air και οι δημόσιες ευχές στον Ουγγαρέζο και την κόρη της, Λάουρα

Η σημερινή 9/02 ημέρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι ιδιαίτερη καθώς γίνεται 42 ετών. Έτσι, στην εκπομπή «Ελένη» αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη μια τούρτα με την Ελένη Μενεγακη να "εισβάλει" μαζί της στην έναρξη της εκπομπής. Μάλιστα, πάνω στην τούρτα είχε τον σκύλο του, τον Κούπερ και ήταν σε γαλάζιο χρώμα.

Από την άλλη, η σημερινή ημέρα είναι επίσης ιδιαίτερη και για την Ελένη Μενεγάκη καθώς η μεγαλύτερη κόρη της, η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 17 ετών. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα με άλλον άνθρωπο, εκτός από το παιδί μου…

Τέσσερις ημερομηνίες θα υπάρχουν παντού επάνω μου, μέχρι να πεθάνω. Το ότι σε ημέρα γενεθλίων παιδιού μου, θα έχω εσένα να βλέπω τα επόμενα χρόνια και να σου λέω χρόνια πολλά… Αντί να έχω το παιδάκι μου να το αγκαλιαζοφιλάω… Τέλος πάντων! Είσαστε καλά παιδιά εσείς οι Υδροχόοι, έχετε βέβαια τις ιδιαιτερότητές σας». Δείτε επίσης εδώ φωτογραφία με τον τρελά ερωτευμένο γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη on air

Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τις γέννες της στον αέρα του MEGA

Την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3 με αφορμή τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη στις εγκυμοσύνες της, αναφέροτας πως η αγωνία της ήταν περισσότερο πριν γεννηθούν τα παιδιά της.

«Μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο καλάθι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έκανα τέσσερα παιδιά και δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα στην πορεία. Όταν τα παιδιά ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Σε αυτά ναι έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις γέννες μου, όμως, η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και θα πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα. Πραγματικά σας το λέω. Αισθανόμουν πιο ήρεμη γιατί είχα τη μητέρα μου πλάι μου, ήμουν οχυρωμένη. Τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Αυτό δεν το ένιωσα… Αλήθεια σας λέω, οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.