Γωγώ Τσαμπά «Ακούω τραπ..έχω κόλλημα με τον...»

Άφωνοι Σκορδά - Λιάγκας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γωγώ Τσαμπά «Ακούω τραπ..έχω κόλλημα με τον...»

H λαική και κατά τα άλλα αγαπημένη τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά αν και καθόλου εκκεντρική στις εμφανίσεις της, συχνά σοκάρει με τις δηλώσεις της! Στη συνέντευξή της στο Πρωινό του Αντ1 έκανε φανερή την αγάπη της για την Τραπ σκηνή.

Αν και κορίτσι των πανηγυριών η Γωγώ, τολμάει και αγαπάει και διαφορετικά είδη μουσικής. Κανείς δε θα περίμενε να ακούσει πως θα έβγαζε τραγούδι με τραπ παρεμβολές και όμως το ανακοίνωσε! Αφορμή ίσως, για όλο αυτό στάθηκε η αγάπη, που είχε για τον Madclip και συγκεκριμένα για το τραγούδι «κότερα».

Η Γωγώ Τσαμπά, στην αναφορά για το ανδρικό κοινό για άλλη μια φορά μας «κούφανε» καθώς έκανε γνωστό πως έχει υπογράψει σε πλάτη θαυμαστή αυτόγραφο! Παρ όλο που είναι ανοιχτή σε εκδηλώσεις αγάπης, η άποψη της για γνωριμίες μέσω reality show, όπως bachellor είναι πολύ συγκεκριμένη!

Oι δηλώσεις της Γωγούς Τσαμπά

«Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά. Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - Πέταξε τα σιδεράκια κι έχασε 22 κιλά

Το πρωί της Πέμπτης 11/11 η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και το πρώτο που παρατηρήσαμε είναι η αλλαγή στην εμφάνισή της! Η ζυγαριά έπεσε κατά πολύ όπως αποκάλυψε και η ίδια...

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση και Μάκη Χριστοδουλόπουλο, υπογράμμισε: «Το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα μη δίνουμε τροφή να μας συζητάνε. Έχει τύχη με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψει και συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, θα κάνω τη δουλειά μου κανονικά».