Παύλος Χαϊκάλης: Ανοίγει ξανά ο φάκελος του πειθαρχικού συμβουλίου - Τι ζητάει ο ηθοποιός

Ποιον θέλει ως μάρτυρα υπεράσπισης;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Ανοίγει ξανά ο φάκελος του πειθαρχικού συμβουλίου - Τι ζητάει ο ηθοποιός

Μέσα στον Φεβρουάριο πρόκειται να παρθεί η οριστική απόφαση που αφορά τη διαγραφή των Κιμούλη, Φιλιππίδη και Χαϊκάλη από το ΣΕΗ. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από τον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης 9/2, ο φάκελος του Παύλου Χαϊκάλη θα ανοίξει ξανά από το πειθαρχικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη, ο ηθοποιός έχει ζητήσει από τον Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να παρεμβαίνει στην εκπομπή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον φάκελο του Παύλου Χαϊκάλη

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε τέτοιες πληροφορίες που πιθανώς έχετε. Πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία και πρέπει να έχουμε όλοι την υπομονή και να περιμένουμε και τις ημερομηνίες, και τις διαδικασίες και ότι λείπουν οι άνθρωποι του Πειθαρχικού όπως ο Πασχάλης Τσαρούχας. Χρησιμοποιείτε το “μάρτυρας υπεράσπισης” που εγώ δεν το γνωρίζω. Μπορώ να καταθέσω ως μάρτυρας γιατί είμαι και μέλος του Σωματείου», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον ηθοποιό

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι θα τον δούμε στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως περίμενε πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν θα επέστρεφαν στο σανίδι.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του και ο ίδιος του είπε πως αισθάνεται λίγο περίεργα.

«Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες.

Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.