Ευρυδίκη: «Ήμουν αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να...»

«Μέχρι να βρω ισορροπίες ήταν βασανιστικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευρυδίκη: «Ήμουν αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευρυδίκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της γιο ενώ από την άλλη αποκάλυψε τον λόγο που δεν ένιωθε έτοιμη όταν ήρθε στη ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον τρίτο γάμο της καθώς ήταν κάτι που ήρθε "απρόοπτα".

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης

«Εννοείται πως ήρθε στη ζωή ο γιος μου δεν ήμουν έτοιμη. Για να πω την αλήθεια πίστευα ότι ήμουν πολύ μικρή. Δυσκολεύτηκα να βρω ισορροπίες, από τη μια ήταν η δουλειά μου από την άλλη ήταν το μωρόν μου που είχε γίνει όλος ο κόσμος για μένα. Ένιωσα για πρώτη φορά ότι έπρεπε να ωριμάσω», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μέχρι να βρω ισορροπίες ήταν βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα. Επειδή ο πατέρας του απέκτησε αλλά 3 παιδιά ένιωθα ότι στο σπίτι μας έπρεπε να του δίνω όλη μου την προσοχή.

Από την άλλη ένιωθα ήσυχη γιατί αυτό που ένιωθα ότι τού έλειπε από το δικό μας σπίτι το έπαιρνε από του μπαμπά του. Ήμουν αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να κρατούν αποστάσεις ή να μην κάνουν τα πάντα για να είναι καλά τα παιδιά τους».

«Έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1 η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηε στην σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη, που είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, ενώ ανέφερε πως έχασε δύο αγαπημένα της πρόσωπα από κορωνοϊό.

«Του γιου μου δεν του άρεσε η δουλειά μου, με ήθελε δική του. Όταν είχα τραγουδήσει στην Eurovision ο Άγγελος δεν το ήθελε καθόλου. Μου είχε πει “θα μεγαλώσεις και θα σε ξεχάσουν”, και τώρα λέει δεν είναι δυνατόν να το είπα!

Με τον Μπομπ είμαστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το μυστικό είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παρότι ζούμε μαζί, βρισκόμαστε λίγο. Όταν έρχεται στη ζωή σου αυτός που κάνει τα πάντα για σένα και σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί να μην τον παντρευτείς;

Ένιωσα μεγάλη στενοχώρια όταν έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από κορωνοϊό φέτος», δήλωσε η τραγουδίστρια.