Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη είναι ραγδαίες, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα και ομολογίες που αφορούν την υπόθεση. Μάλιστα, σήμερα 9/2 εκδόθηκε διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του 20χρονου που έχει φύγει από την Ελλάδα και συμμετείχε στην επίθεση.

Η εκπομπή T-Live εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ, το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας μαγαζιού που βρίσκεται απέναντι από υο σημείο της επίθεσης.

Το βίντεο ντοκουμέντο που θα ρίξει φως στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Σύμφωνα με την ώρα που φαίνεται στο βίντεο, τα τρία οχήματα έφτασαν στην οδό Πλαστήρα μόλις τρία λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα. Το πρώτο σταμάτησε στη διασταύρωση των οδών Πλαστήρα και Γαζή και ακριβώς από πίσω του το δεύτερο. Το τρίτο όχημα που ενεπλάκη σταμάτησε στην οδό Γαζή.

Όπως βλέπουμε οδηγός του λευκού οχήματος ξεχνά να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλάει. Μπαίνει μέσα για να το σταματήσει και στη συνέχεια κατευθύνεται στην οδό Γαζή. Η επίθεση διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό.

Ο ένας από τους συμμετέχοντες στην επίθεση φαίνεται να προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στον 19χρονο, όπου δύο άτομα βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία που έγινε η επίθεση, ενώ ένας τρίτος κατεβαίνει τις σκάλες, χτυπάει κάτι στα σκαλιά και μπαίνει στο όχημα.

Η κατάθεση του αστυνομικού που εξηγεί πως στήθηκε η αιματηρή ενέδρα

Tο «φως» της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση ενός αστυνομικού για την αιματηρή επίθεση στην οδό Γαζή στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο αστυνομικός περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις συλλήψεις των 8 δραστών, έπειτα από τα σχετικά εντάλματα που εκδόθηκαν και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν καθώς και τα όσα υποστήριξαν οι συλληφθέντες, για τον σχεδιασμό της οργανωμένης επίθεσης κατά του Άλκη Καμπανού και των φίλων του.

Η κατάθεση του αστυνομικού: «Την 06/02/2022 εκτελέστηκαν τα εντάλματα συλλήψεως των …, …, …., …., …., …., …., …., ενώ οι …. Και …. δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Ο… εντοπίστηκε εξερχόμενος από την οικία του, επί της οδού Πάστερ. Σε βάρος του διενεργήθηκαν σωματική έρευνα και κατάσχεση και κατ’οίκον έρευνα η, οι εκθέσεις των οποίων σας υποβλήθηκαν. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο …. ανέφερε ότι ήταν....διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr