Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο

Η δολοφονία του 19χρνου Άλκη από την Θεσσαλονίκη όπου δολοφονήθηκε άγρια πριν από λίγες ημέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς τόσο οι γονείς του όσο και οι κοντινοί του φίλοι, παραμένουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την άλλη, οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών καθώς μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 20χρονου αφού θεωρείται πως συμμετείχε στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, το διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του έχει φτάσει πλέον στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Συγκλονισμένοι στο Τ-live με την εξομολόγησή της - «Με αποκαλούσαν τέρας και κουασιμόδο»

Η Διονυσία, η οποία σε βρεφική ηλικία, έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν έπεσε σε δοχείο με καυτό λάδι, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T - Live, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, και μίλησε για το άγριο bullying το οποίο έχει δεχθεί, ενώ η ίδια πλέον όπως όλα δείχνουν έχει βρεί τη δύναμη να προχωρήσει.

Η Διονυσία μίλησε επιπλέον και για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

«Τα παιδιά και οι μεγάλοι με αποκαλούσαν τέρας και κουασιμόδο. Μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι;”. Ακόμα και η επιστάτρια του σχολείου μου είπε στην Α’ γυμνασίου πώς είσαι έτσι. Τα ψυχικά τραύματα στο δημοτικό ήταν μεγάλα. Όμως υπήρχε μία μεγάλη δύναμη που προερχόταν από μέσα μου και με βοηθούσε να συνεχίσω τη ζωή μου. Και η αγάπη των γονέων και των αδερφών μου ήταν πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Διονυσία καθώς εξομολογήθηκε την ιστορία της.

Για τη δολοφονία του Άλκη, η ίδια ανέφερε: «Ο άγγελος που θυσιάστηκε έγινε για να μάθουμε εμείς. Πρέπει να δούμε ως κοινωνία τι είμαστε και τι δίνουμε στα παιδιά μας. Η βία και το μίσος φέρνει μίσος».