Λουκία Παπαδάκη: «Είμαι πλέον ελεύθερη»

«Πολλές φορές οι μαμάδες το θεωρούμε ντροπή να πούμε κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λουκία Παπαδάκη: «Είμαι πλέον ελεύθερη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Λουκία Παπαδάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την ενηλικίωση του γιου της Ραφαήλ, ο οποίος πλέον τελειώνει το πανεπιστήμιο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo.

Οι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη

«Είναι κλισέ, αλλά όσο μεγαλώνουμε και δουλεύουμε με τον εαυτό μας ανακαλύπτουμε μαγικά πράγματα. Ο γιος μου πια μεγάλωσε, τελειώνει το πανεπιστήμιο κι έχει φύγει όλο αυτό το ζόρι και η ευθύνη. Είμαι πλέον ελεύθερη να διοχευτεύσω τον χρόνο μου όπως τον θέλω. Πολλές φορές οι μαμάδες το θεωρούμε ντροπή να πούμε κάτι τέτοιο, αλλά ο στόχος είναι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και μετά να ανοίξουν τα φτερά τους και να φύγουν. Μπορώ να είμαι εγωίστρια και να με νοιάζομαι παραπάνω.

Κάποια στιγμή ο γιος μου, μου είπε: “Μάνα, μην ανησυχείς, όλα καλά τα έκανες”. Η κοινωνία μας είναι εναντίον των διακρίσεων και των διαχωρισμών, αλλά έχει κονκάρδα για τα πάντα, ακόμα και το πως πίνεις τον καφέ σου», πρόσθεσε για να καταλήξει:

Στα 20 μας έχουμε τόσες προσδοκίες που είναι πάρα πολύ ζόρικο. Όταν μεγαλώνεις λες δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, αλλά σε αυτούς που αρέσω… Αρέσω!».

«Την έριξα την σφαλιάρα μου και πολύ το ευχαριστήθηκα»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/2 η Λουκία Παπαδάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Λάμψη αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Πληρωνόμασταν καλά εκείνη την εποχή, ναι, δεν είχαμε παράπονο. Για ένα καθημερινό σίριαλ βέβαια και ειδικά για το βασικό καστ, η δουλειά ήταν τρελή και ατελείωτη. Από τις 8 το πρωί μέχρι και το απόγευμα. Είχα μια συνάντηση για δουλειά και η πρόταση είχε και benefits! Από την μία πλευρά, του αλλουνού. Δεν είχα και τα κέφια μου, την έριξα την σφαλιάρα μου και πολύ το ευχαριστήθηκα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εννοείται ότι δεν πήρα τον λόγο αλλά είχα και μια σκασίλα.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι. Αν τις είχα ακούσει, δεν θα είχα σωπάσει. Δεν ήξερα απολύτως τίποτα από αυτά τα φρικαλέα και τερατώδη που καταγγέλονται. Αυτό το «κάτι ήξερα», «κάτι είχα ακούσει» δεν το κατάλαβα. Να συνειδητοποιούμε τι λέμε τώρα» κατέληξε η ηθοποιός που είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στις καταγγελίες.