Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν εμφανίστηκε να ζητήσει έστω μία συγγνώμη» - Ξέσπασε η δικηγόρος της 30χρονης

«Δεν μάθαμε τα κίνητρά του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν εμφανίστηκε να ζητήσει έστω μία συγγνώμη» - Ξέσπασε η δικηγόρος της 30χρονης

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 9/02 πραγματοποιήθηκε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπου του επέβαλαν φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής θα πρέπει κάθε μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Από την άλλη, μέσα από την εκπομπή «Live News» μίλησε η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν εμφανίστηκε ούτε να απολογηθεί ούτε να ζητήσει μία συγγνώμη από το θύμα.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου για τον Παναγιωτόπουλο

«Οφείλω να σχολιάσω κάτι που ανέφερα και στην αγόρευσή μου, ότι ο κατηγορούμενος ήταν απών για ακόμα μία φορά. Νομικά και λογικά είναι δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου να επιλέξει τον τρόπο που θα εκπροσωπηθεί.

Οι συνήγοροι όταν εκπροσωπούμε έναν κατηγορούμενο μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε προβλέπεται στη διαδικασία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απολογηθούμε για έναν κατηγορούμενο, εξήγησε η Σταυρούλα Πριλή.

Σήμερα δεν υπήρξε απολογία από την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν ακούσαμε την άποψή του αυτή την έσχατη στιγμή. Δεν εμφανίστηκε να πει έστω ένα συγγνώμη, δεν μάθαμε τα κίνητρά του»

Στο φως νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο αλλά όχι για ροζ βίντεο

«Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει. Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο.

Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο. Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες.

Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου. Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του».