Στάθης Παναγιώτοπουλος: Η απόφαση του πλημμελειοδικείου της Θεσσαλονίκης - Η ποινή που έλαβε

Τα περιοριστικά μέτρα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιώτοπουλος: Η απόφαση του πλημμελειοδικείου της Θεσσαλονίκης - Η ποινή που έλαβε

Ξεκίνησε σήμερα 9/2 η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την ανάρτηση ροζ βίντεο με πρώην σύντροφο του χωρίς τη συναίνεση της στο διαδίκτυο. Το πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, πριν από λίγο, έβγαλε την οριστική απόφαση για την ποινή του κατηγορουμένου, ενώ η μετατροπή του εγκλήματος σε κακούργημα απορρίφθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, ενώ η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το δικαστήριο ανακοίνωσε πως η ποινή του συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, ανέρχεται στα 5 έτη φυλάκισης με τριετή αναστολή, ενώ μάλιστα του επιβλήθηκε 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης Παναγιώτοπουλος θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα ενώ τέλος, του απαγορεύτηκε το δικαίωμα εξόδου από τη χώρα.

Οι δηλώσεις της συνηγόρου της καταγγέλλουσας και η έκκληση

Σήμερα Τετάρτη 9/2, έγινε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από πολύ προσωπικές τους ερωτικές στιγμές.

Η καταγγέλλουσα ωστόσο, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της (δείτε τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της) για αυτό και δηλώσεις έκανε στους δημοσιογράφους η συνήγορος της, κάνοντας μάλιστα έκκληση στις κάμερες και στους φωτογράφους.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης, η συνήγορος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη μίλησε στις κάμερες και ανέφερε:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα με την έκβαση του δικαστηρίου. Θερμή παράκληση να μην καταγραφεί με κανένα απολύτως τρόπο. Όπως βλέπετε δεν είναι δίπλα μου και δε θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα. Σήμερα είμαστε ενώπιων του πλημμελειοδικείου. Από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα».