«Είχε σκοπό να με βλάψει και να...» - "Κόλαφος" στην κατάθεση για τον Παναγιωτόπουλο η 30χρονη

Πώς σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχε σκοπό να με βλάψει και να...» -

Η δίκη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9/2 (δείτε εδώ την απόφαση του δικαστηρίου). Η 30χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε, στην κατάθεσή της έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος ήθελε να τη βλάψει.

Η κατάθεση της 30χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν και την εμπιστοσύνη που του είχα. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε να επανορθώσει έμπρακτα με κανέναν τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.

Στο φως νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο αλλά όχι για ροζ βίντεο

«Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει. Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο.

Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο. Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες.

Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου. Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του».