"Έλιωσε" το Instagram με την φωτογραφία του Γιώργου Παπαγεωργίου από την παιδική του ηλικία

Το σχόλιο της μητέρας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου, γιός της λατρεμένης Φιλαρέτης Κομνηνού γέμισε το Instagram με γλυκά σχόλια, με πρώτο και καλύτερο της μαμάς του!

Ο ηθοποιός με το απεριόριστο ταλέντο, πως να ξεφύγει άλλωστε από τη μαμά του είναι στα καλύτερα του. Η συμμετοχή στη Σκοτεινή θάλασσα του Mega, έχει επιφέρει τα καλύερα σχόλια για τις υποκριτικές του ικανότητες. Δε σταματάει εκεί καθώς συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση “Άριστος” αλλά και στο συγκρότημα, που τον έχουμε δει να σκίζει στους Polkar!

Σε μια αντίστοιχη φάση ευτυχίας κινούνται και τα προσωπικά του, καθώς είναι ζευγάρι στη ζωή και πολύ ευτυχισμένος με τη Δανάη Μιχαλάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία στη Σύρο και μετά από 7 μήνες έγιναν αχώριστοι. Σε ό,τι αφορά την σχέση τους, η ευτυχία δεν κρύβεται, ωστόσο η κοπέλα του δεν κρύβει τη ζήλια της απέναντί του, όταν έχει ερωτικές σκηνές σε ρόλους!

Αν κανείς έχει απορία για την ομορφιά του νεαρού ηθοποιού, αυτή σίγουρα εξηγείται λόγω της πολύ όμορφης και κομψής μαμάς του, κάτι που φαίνεται και απο την παιδική ηλικία του Γιώργου Παπαγεωργίου. Με μια ανάρτηση όλο γλύκα βλέπουμε τον ηθοποιό σε πολύ μικρή ηλικία. Το τρυφερό σχόλιο της Φιλαρέτης Κομνηνού δεν έλειψε γράφοντας από κάτω ως κλασσική ελληνίδα μάνα «Μωρό μου».

Η φωτογραφία και το σχόλιο της Φιλαρέτης Κομνηνού

Γιώργος Παπαγεωργίου

To σχόλιο της Φιλαρέτης Κομνηνού

Δείτε το ερωτευμένπο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

οι δυο τους εμφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 11/11 σε νυχτερινό κέντρο . Οι δυο τους, μαζί με φίλους, απόλαυσαν τις μουσικές επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη και δεν μπορούσαν να «ξεκολλήσουν» ο ένας από τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί καθώς απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

Βραδινή έξοδος για Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Τρυφερά τετ α τετ για Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη: Βραδινή έξοδος