Πάνος Νάτσης: «Τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

«Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Νάτσης: «Τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

Δώδεκα μέρες μετά τον θάνατό του, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/2 στο θέατρο Ήβη βραδιά μνήμης αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση. Το παρών έδωσαν όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», καθώς στο συγκεκριμένο έργο συμμετείχε ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις Γιώργου Καπουτζίκη & Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε επί σκηνής για τον Πάνο Νάτση: «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές πως ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε».

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είπε συγκινημένη από την μεριά της: «Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα. Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών κλπ. Και θέλω να του ευχηθώ να, είναι αν είναι κάπου… Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

"Σπάραξε" στο κλάμα η σύντροφος του

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01.

Όπως είναι λογικό, η σύντροφός του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς σε πολύ λίγο καιρό σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου συγκίνησε με όλα όσα ανέφερε.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια.

Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός».