Θοδωρής Αθερίδης: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά - «Το αντιμετώπισα με φάρμακα...»

Τι συνέβη στην περίοδο της καραντίνας;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά - «Το αντιμετώπισα με φάρμακα...»

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψη για την μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 10/2, για τον κορωνοϊό, την κατάθλιψη που βίωσε στην περίοδο της καραντίνας αλλά και για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός, μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση που γράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για την περίοδο της καραντίνας

«Ζορίστηκα γιατί δούλευε ο φόβος κάπου μέσα μου υπόγεια, ενώ ήμουν ψύχραιμος απέξω κι έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας έκανα πονοκεφάλους που δεν είχα ποτέ. Το αντιμετώπισα με φάρμακα αντικαταθλιπτικά. Είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό. Υπάρχουν κάποιοι που τα καταφέρνουν, αλλά όχι όλα».

Η εξομολόγηση του Αθερίδη για την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, λίγες ημέρες μετά την είδηση του τσακωμού του με την Σμαράγδα Καρύδη. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την κόρη του αλλά και το επάγγελμα του.

«Το κανονικά είναι οι ηθοποιοί να μην έχουν λεφτά και να παλεύουν με 3 και 4 δουλειές και να παλεύουν να μην μείνουν στην “ψάθα”. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διάσημους. Αυτό έχει το επάγγελμα. Το ότι υπάρχει γοητεία και φωτά δεν αλλάζει κάτι γιατί και αυτοί πολύ συχνά πεθαίνουν στην ψάθα γιατί το φως είναι της δουλειάς στοιχείο. Οι ηθοποιοί δεν είναι επιχειρηματίες». ανέφερε αρχικά.

«Εκείνοι που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι. Σκληρό αλλά είναι επιλογή που την ξέρεις εξαρχής, είναι επάγγελμα ζωής, θέλεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο. Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου μου είναι ότι ήμουν ηθοποιός. Το ότι μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά δεν παίζεται!Τα μόνα λεφτά που έχω βάλει σε παραγωγή είναι για να κάνω το “Από έρωτα”», εξομολογήθηκε.