Απορρίφθηκε η αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου στον Πάνο Καλλίτση - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

«Η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες έχουν διωχθεί σε βαθμός κακουργήματος για το αδίκημα της απάτης»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απορρίφθηκε η αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου στον Πάνο Καλλίτση - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Απορρίφθηκε τελικά η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 10/2, ο δικηγόρος του γνωστού κομμωτή, Τέλλος Αγαπηνός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παραχωρώντας όλες τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης.

Απορρίφθηκε η αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου στον Πάνο Καλλίτση

«Η αγωγή αυτή απορρίφθηκε, εκκρεμεί βέβαια η κεντρική αγωγή που είχε κάνει η κ. Χριστοπούλου στον κ. Καλλίτση, η οποία πρωτοδίκως δεν τη χειρίστηκε το γραφείο μας. Η απόφαση ήταν να λάβει η κ. Χριστοπούλου από τον πρώην σύζυγό της 90.000 ευρώ. Εμείς με το που αναλάβαμε, ασκήσαμε έφεση και αναμένουμε την απόφαση του Εφετείου.

Κατόπιν της πρωτόδικης απόφασης, αφού ανέλαβε το γραφείο μας την υπόθεση άσκησε πρώτον έφεση και επιπλέον καταθέσαμε μήνυση σε βάρος της κ. Χριστοπούλου και των μαρτύρων για το αδίκημα της απάτης. Η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες έχουν διωχθεί σε βαθμός κακουργήματος για το αδίκημα της απάτης.

Το πλαίσιο ποινής είναι μέχρι δέκα έτη στην κακουργηματική απάτη. Την μήνυση την κάναμε γιατί θεωρήσαμε ότι υπήρξαν απατηλά μέσα σε βάρος του δικαστηρίου. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η αστική δικαίωση του Πάνου Καλλίτση, διότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση.

Τα σχόλια Παπαγεωργίου και Ηλιάκη στην κόντρα του πρώην ζευγαριού

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζουν την κόντρα τους, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018, όταν η κ. Χριστοπούλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Καλλίτση για το ότι εκείνος είχε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας. Σήμερα μέσα απο το Πρωινό αποκαλύφθηκε πως πήραν θέση παίρνουν και οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη!

Τον Νοέμβριο του 2018 εκείνος της κάνει μήνυση για ψευδορκία και απάτη. Αρχικά απορρίφθηκε. Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλεί εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της -Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη-, με ποινική δίωξη.

Με τρείς ανακοινώσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απαντούν για την υπόθεση.