«Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες» - Απίστευτη ένταση στο Πρωινό μεταξύ Σκορδά - Φιλίνη

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες» - Απίστευτη ένταση στο Πρωινό μεταξύ Σκορδά - Φιλίνη

Την Ελένη Φιλίνη υποδέχθηκαν στο πλατό του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης 10/2. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Νικοτιτανικός» στην οποία έπαιζε μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, ενώ μάλιστα προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον συνάδελφό της η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί εκ μέρους του, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να μην μπορεί να κρύψει τη σύγχυση του.

Ο διάλογος του Γιώργου Λιάγκα και της Ελένης Φιλίνη για τον Χαϊκάλη

«Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει:

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων».

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» ανταπάντησε η Ελένη Φιλίνη και συμπλήρωσε:

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;».

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;», είπε η ηθοποιός.

Στο σημείο αυτό η Φαίη Σκορδά ήταν ήδη φανερά εκνευρισμένη με την άβολη θέση στην οποία είχε έρθει η καλεσμένη τους, όμως λίγο αργότερα η συζήτηση ξαναήρθε στον Χαϊκάλη και στην νέα του ασχολία με τον παρουσιαστή να λέει:

«Μακάρι να έρθει ο Παύλος εδώ, εγώ τον προκαλώ και προσκαλώ να έρθει. Η δημοκρατία θα νικήσει».

Ο καυγάς του Παύλου Χαϊκάλη με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα που είχε στο Super Κατερίνα για το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Παύλος Χαϊκάλης επικοινώνησε με την εκπομπή του ΑΝΤ1 και τσακώθηκε on air με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους τρεις τους να ανεβάζουν πάρα πολύ τους τόνους.

Ο Παύλος Χαϊκάλης κατηγόρησε το Πρωινό καθώς και τον ΑΝΤ1 στο σύνολό του, πως του ασκεί πόλεμο από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το κίνημα Me Too.

Μάλιστα, αναφερόμενος προσωπικά στη Φαίη Σκορδά, της είπε πως δεν θα έπρεπε να του μιλάει περί αισθητικής.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!».

«Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, πετώντας εκνευρισμένος το ακουστικό του.

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.