Δημήτρης Ήμελλος: «Με σταματάνε περιπολικά γιατί..» - Άφωνοι όλοι στην εκπομπή της Super Κατερίνα

«Έχει πλάκα γιατί μου μιλάνε σαν να είμαστε συνάδελφοι».

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Ήμελλος: «Με σταματάνε περιπολικά γιατί..» -  Άφωνοι όλοι στην εκπομπή της Super Κατερίνα

O Δημήτρης Ήμελλος ή αλλιώς τηλεοπτικός Αντώνης Σταματάκης πρωταγωνιστής στο αγαπημένο όλων σίριαλ Σασμός, προχώρησε σε αποκαλύψεις που συμβαίνουν στη ζωή του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο αστυνόμος, που ερευνά αυτήν την περίοδο όσα συμβαίνουν στην Άνω Πορειά, ενώ πρόκειται να ερευνήσει ξανά φόνο γύρω από τον Μαθιό ..εξηγεί πως το σενάριο είναι τόσο δυνατό, που έχει εισβάλει στην κανονική του ζωή! Πιο αναλυτικά αποκαλύπτει ο ηθοποιός, πως τον σταματάνε στο δρόμο, πραγματικοί αστυνομικοί και του ζητάνε να μπει στο σώμα!

Το ξέραμε ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας αλλά αυτό μας ξεπερνάει! Ενσαρκώνει τόσο καλά το ρόλο του με αποτέλεσμα να πείθει για πραγματικό αστυνόμος!

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ήμελλος

«Με σταματάνε περιπολικά, έχει πλάκα αυτό γιατί μου μιλάνε σαν να είμαστε συνάδελφοι».

Δείτε πώς ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός πριν απασχολήσει από το Σασμό

Ο Δημήτρης Ήμελλος που τον παρακολουθούμε φέτος μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», και τον έχουμε αγαπήσει ως αστυνομικό Αντώνη Φραγκιαδάκη έχει κάνει κατά καιρούς αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση πριν καταλήξει σε αυτό το επιβλητικό και αυστηρό λουκ της σειράς.

Η ποεία του είναι τόσο λαμπρή που πρόσφατα, η ταινία "ο Ράφτης" που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, προτάθηκε υποψήφια για το βραβείο “Καλύτερης ταινίας” των Japan Academy Awards αφήνοντας μάλιστα πίσω της οσκαρικές ταινίες.

Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός που κατά καιρούς έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στην τηλεόραση με διάφορους ρόλους, εξού και οι διάφορες αλλαγές που έχει τολμήσει οι οποίες αφορούν κυρίως τα μαλλιά και το μουστάκι του.

Άλλες φορές επιλέγει να τα έχει τελείως κοντά, να αφήνει μακριά μούσια ή να ξυρίζει το τρίχωμα στο άνω χείλος, ενώ φέτος στον «Σασμό» τον βλέπουμε με αρκετά πυκνό γκρίζο μαλλί και μουστάκι, που τον κάνουν πιο άγριο και σοβαρό.

Οι αλλαγές του Δημήτρη Ημέλλου

Ο επιβλητικός Δημήτρη; ΗμέλλοςΟ Δημήτρης Ημέλλος χωρίς γένια