«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι χειριστικός απέναντι μας» - Άγριο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Είναι πονηρός ο “πολιτευτής”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι χειριστικός απέναντι μας» - Άγριο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μερικά πλάνα από την βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον σκύλο του έπαιξε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

Μετά την προβολή των εν λόγω πλάνων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη συμπεριφορά του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Θέλω να κάνω μία παρατήρηση γιατί “διαβάζω” τις εικόνες.Η συμπεριφορά του να βγάζει το σκυλί του κάθε μέρα είναι χειριστική απέναντί μας. Αν ήμουν στη θέση του θα καθόμουν στο σπίτι μου.

Δεν θα έβγαζα το σκυλάκι βόλτα και με αυτό να υπογράμμιζα ότι είμαι φιλόζωος. Και το επόμενο politically correct είναι το βάζω και ζώνη. Είναι υπολογισμένα να μας δημιουργήσουν μία εικόνα. Άρα είναι πονηρός ο “πολιτευτής”» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν εμφανίστηκε να ζητήσει έστω μία συγγνώμη» - Ξέσπασε η δικηγόρος της 30χρονης

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 9/02 πραγματοποιήθηκε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπου του επέβαλαν φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής θα πρέπει κάθε μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Από την άλλη, μέσα από την εκπομπή «Live News» μίλησε η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν εμφανίστηκε ούτε να απολογηθεί ούτε να ζητήσει μία συγγνώμη από το θύμα.

«Οφείλω να σχολιάσω κάτι που ανέφερα και στην αγόρευσή μου, ότι ο κατηγορούμενος ήταν απών για ακόμα μία φορά. Νομικά και λογικά είναι δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου να επιλέξει τον τρόπο που θα εκπροσωπηθεί.

Οι συνήγοροι όταν εκπροσωπούμε έναν κατηγορούμενο μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε προβλέπεται στη διαδικασία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απολογηθούμε για έναν κατηγορούμενο, εξήγησε η Σταυρούλα Πριλή.

Σήμερα δεν υπήρξε απολογία από την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν ακούσαμε την άποψή του αυτή την έσχατη στιγμή. Δεν εμφανίστηκε να πει έστω ένα συγγνώμη, δεν μάθαμε τα κίνητρά του»