Κώστας Καραφώτης: Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε στο Survivor 5 - «Με φοβίζει το..»

Τι είπε για το Fame story

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Καραφώτης: Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε στο Survivor 5 - «Με φοβίζει το..»

O Κώστας Καραφώτης απασχολεί τα μέσα τις περισσότερες φορές με ευχάριστα νέα και ειλικρινείς δηλώσει για ό,τι αφορά το όνομά του! Σε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα στην εκπομπή Status, έκανε αποκαλύψεις για όσα λέγονται για αυτόν και το survivor!

Θα έλεγε κανείς πως ο Κώστας Καραφώτης αν και διαθέτει το κορμί θα έθετε ως εμπόδιο για συμμετοχή στο survivor τη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου! Και ενώ η είδηση χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα, και πάλι ο τραγουδιστής δηλώνει αρνητικός εν μέρει για το reality!

Ο πραγματικός λόγος που ο Καραφώτης δεν μπήκε στο Survivor

Αυτή φορά όμως αιτιολογεί και δηλώνει πως το παιχνίδι το παρακολουθεί και του αρέσει πολύ καθώς θα το είχε με τα αθλήματα, άρα κάτι άλλο τον κρατάει πίσω...Είναι γνωστό πως τα παιχνίδια αυτά έχουν έντονα το στοιχείο του reality, με μια κάμερα να είναι συνεχώς μαζί τους!

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, που ο Κώστας Καραφώτης δε θα πάει Άγιο Δομίνικο, αλλά είναι θετικός για μια θέση σε κριτική επιτροπή...αν οχι ο Καραφώτης, που ήταν στο Fame Story, τότε ποιος;

«Είχα πρόταση και από το Survivor. Ήταν τόσο καλό το boost της δημοφιλίας των ανθρώπων που πήγαν, που αυτό ήταν το «τυρί» για μένα πιο πολύ. Γιατί το ήθελα, μου άρεσε αυτό. Θα μπορούσα να πάρω μια μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα ας πούμε. Αλλά σε μια δεύτερη σκέψη, το reality κομμάτι είναι πάντα αυτό που με αγχώνει.

Θα ήταν μια πολύ ευχάριστη επιστροφή, νομίζω ότι θα μου ταίριαζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να πω την αλήθεια μου εκεί, στα παιδιά και όσο μπορώ να τους βοηθήσω για να συνεχίσουν».

 Κώστας Καραφώτης

Survivor 5 trailer 12/2: Επεισοδιακή η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στους Κόκκινους

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει στοιχηματίσει αρκετά στο συγκεκριμένο πρόσωπο - αφού της έφτιαξε και ένα trailer όλο πάνω της - καθώς πέρυσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όντας πολύ καλή αγωνιστικά αλλά... θέλω να πω στον Ατζούν πως σε πολλούς δεν αρέσουν τα ξανά ζεσταμένα μακαρόνια!

Τέλος πάντων, θα δούμε πως θα πάει από τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στο 20%. Στο θέμα μας τώρα...

Στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται η Κάτια να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και οι Κόκκινοι να την υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες! Ο Σοϊλέδης, δε, πολύ χάρηκε αν και κάτι μου λέει πως αυτή που δεν θα χαρεί καθόλου στην πορεία θα είναι η Μυριέλλα! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...

Τι θα δούμε στο Survivor το Σάββατο 12/2

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια φεύγοντας για Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω της τον σύντροφό της με τον οποίο συγκατοικούν στο σπίτι του... Είναι γνωστός επιτυχημένος tattoo artist... Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ονομάζεται Τεό Κωνσταντόπουλος και είναι γεμάτος μύες και τατουάζ. Καμία σχέση με τους περισσότερους πρώην αγαπημένους της.