Τράκαραν την αδερφή του Βασίλειου Κωστέτσου - Φωτογραφία από το διαλυμένο αμάξι της

«Πάρτε έναν μ@λ@κ@ που μιλούσε στο τηλέφωνο και πέρασε STOP»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τράκαραν την αδερφή του Βασίλειου Κωστέτσου - Φωτογραφία από το διαλυμένο αμάξι της

Σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 10/2 ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αδερφή του και στο τρακάρισμα που είχε.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο γνωστός σχεδιαστής δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο φαίνεται η σύγκρουση των 2 αυτοκινήτων, με αυτό της αδερφής του να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Όπως λοιπόν έγραψε, ένας οδηγός μιλούσε στο κινητό του με αποτέλεσμα να μην προσέξει στον δρόμο, να περάσει ένα stop και να πέσει πάνω στην αδερφή του Βασίλειου Κωστέτσου.

«Ελπίζω να βγουν οι εξετάσεις καλά! Πάρτε ένα μ@λ@κ@α@!!! Που μιλούσε στο τηλέφωνο πέρασε STOP και διάλυσε το αμάξι της αδερφής μου!», έγραψε ο σχεδιαστής στην φωτογραφία που δημοσίευσε ενώ πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου καθηγητής πέταξε έξω από την τάξη τον μαθητή του επειδή φόρεσε φούστα.

Το τρακάρισμα της αδερφής του Βασίλειου Κωστέτσου

 Βασίλειος Κωστέτσος τρακάρισμα της αδερφής του

Σπάραξε στο κλάμα ο Βασίλειος Κωστέτσος στον αέρα του Πρωινού

Μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό και συγκλόνισαν τον Γιώργο Λιάγκα, ακόμη ένα περιστατικό "πάγωσε" τους πάντες στο πλατό. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη ο οποίος με ιδιαίτερο τρόπο στον best σατίρισε την είδηση πως 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» είπε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να ξεσπάσει μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο Πρωινό λοιπόν μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, καθώς και ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα και θα χρειαστεί σε λίγα χρόνια να κάνει ξανά χειρουργείο.

=«Η είδηση μου κίνηση το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ πάλι σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη...» είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στην συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή και ανέφερε «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ».