Είναι οριστικό: Η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή στον Alpha- Η ανακοίνωση του καναλιού

Που θα δούμε την τραγουδίστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Είναι οριστικό: Η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή στον Alpha- Η ανακοίνωση του καναλιού

Αρκετές αναταράξεις και νέα ξεκινήματα θα έχει αυτή η τηλεοπτική σεζόν για τον ALPHA, ενώ πολλά είναι τα πρότζεκτ που ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα. Όπως, μάλιστα, είχε αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Happy Day, η Δέσποινα Βανδή, επρόκειτο να παρουσιάσει την νέα εκπομπή του καναλιού με τίτλο Chart Show.

Σήμερα, 10/2 το κανάλι έκανε την επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας αυτό το ρεπορτάζ.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάστρια του Chart Show στον Alpha

«Κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz - και όχι μόνο - δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία.

Tα βράδια μας γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες;

Οι Music Experts ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο Σαββατόβραδο και το Chart Show ξεκινά!

Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή, Σύντομα στον Alpha!», έγραψε στην επίσημη ανακοίνωση του ο κανάλι.

Η Δέσποινα Βανδή η παρουσιάστρια του Chart Show στον Alpha.

Το νέο μουσικό project του Alpha, «All together now»

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στο νέο τηλεοπτικό project που έρχεται μέσα από την συχνότητα του Alpha, όμως το κανάλι φαίνεται να μην μένει εκεί. Το κανάλι σκοπεύει να επενδύσει αρκετά στην ψυχαγωγική στήλη μετά την επιτυχία του Just the 2 of Us και επιιθυμεί να φέρει νέες εκπομπές.

Το κανάλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου τάλεντ σόου, με την ονομασία «All together now». Ο στόχος για το κανάλι είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του Απρίλη. Η ιδιαιτερότητα του μουσικού project είναι ότι στην κριτική επιτροπή βρίσκονται 100 ειδικοίο της μουσικής.

Την παραγωγή της εκπομπής συζητιέται να αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης σε συνδυασμό, φυσικά, με το αγαπημένο του κομμάτι που είναι η παρουσίαση και ενδεχομένως η κριτική επιτροπή να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Ο Alpha συζητάει την επαναφορά και του «Rising Star» που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, για μια τηλεοπτική σεζόν.