Καλό Μεσημεράκι: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι φοβικά» - Η αποκάλυψη της Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Δεν θέλω να πνίγονται σε “ένα ποτήρι νερό”»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι φοβικά» - Η αποκάλυψη της Φλορίντα Πετρουτσέλι

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/02 η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε για τα παιδιά της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσαν) και τον τρόπο που τα μεγαλώνει, ενώ στάθηκε και στο πόσο της έχει σταθεί και την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της.

Οι δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Εγώ από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκανε τα παιδιά μου και μάλιστα με μαλώνουν πολύ γι αυτό το πράγμα, τα παιδιά τα έχω πολύ ελεύθερα.

Δεν είμαι η μαμά που θα πει “όχι όχι, μη, φοβάμαι”. Δεν είμαι καθόλου φοβική, και δεν θέλω και τα παιδιά μου να είναι φοβικά. Θέλω τα παιδιά μου να είναι δυνατά και να μην πνίγονται σε “ένα ποτήρι νερό”», είπε η Φλορίντα μπερδεύοντας τη γνωστή έκφραση.»

Εξωφρενών η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον Μπράτη - «Ποιος είναι για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;»

Την έντονη ενόχλησή της με τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια εξέφρασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (23/12).

«Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές.

Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι “δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί”. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα; Ένιωσα ότι ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή. Να πει κάποιος στον κύριο Μπράτη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών που βλέπουν το GNTM είναι αυτά τα κορίτσια, της διπλανής πόρτας», κατέληξε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.