Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η νέα απόδραση του ζευγαριού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι ένα από τα καινούρια ζευγάρια της showbiz, οι οποίοι είναι τρελά ερωτευμένοι. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε, μάλιστα, η αποκάλυψη ότι οι δυο τους έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού μετά την ρομαντική τους απόδραση στα ζαγοροχώρια, έχουν ήδη κλείσει το επόμενο μεγάλο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Το νέο ταξίδι του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα στο εξωτερικό

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας, το ζευγάρι μπορεί να μην μένει ακόμα μαζί, όμως τα πράγματα στη σχέση τους είναι καλύτερα από ποτέ.

Έκλαιγε με αναφιλητά στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Μου λέει "θα πεθάνω"»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο της συζύγου του, που μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Μιλώντας για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και το ξαφνικό της τέλος έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα.

«Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, τη ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου. Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε», ανέφερε αρχικά.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό.

Κάποια στιγμή της λέω, «δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα». «Θα πεθάνω» μου λέει. «Και 'γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια».