Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Πριν από λίγο καιρό παρακολουθήσαμε τον Κωνσταντίνο Παντελίδη να συμμετέχει στο γνωστό μουσικό show «J2US», ωστόσο το μουσικό ταξίδι για τον γνωστό τραγουδιστή δεν κράτησε πολύ καιρό.

Βέβαια, τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να "σκάσουν" καθώς φαίνεται πως ο ίδιος είναι έτοιμος για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έδωσε τα χέρια με τον γνωστό παραγωγό - μάνατζερ, Χριστόδουλο Σιγανό καθώς πιστεύει αρκετά στο «άστρο» του γνωστού καλλιτέχνη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, α χαμόγελα στο πρόσωπο και των τριών, του Κωνσταντίνου Παντελίδη, του αδερφού του Τριαντάφυλλου και του Χριστόδουλου Σιγανού, μαρτυρούν την χαρά τους.

Η ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Ανάρτηση Παντελίδη Κωνσταντίνου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά, θα αισθάνομαι πιο κοντά...»

Με την οικογένεια του να έχει πληρωθεί από την Μίνα Αρναούτη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, αλλά και τα όνειρα του. Δεν γινόταν δε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Όσο πιο ψηλά φτάσω τόσο πιο κοντά μου θα αισθάνομαι τον Παντελή», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο αδερφός του που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του.

«Ακούω πολλούς που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, εγώ και η οικογένειά μου δεν το έχουμε καταλάβει», είπε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή, του οποίου τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα.