J2US: Σάρωσαν στην σκηνή η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

«Βροχή» τα υπονοούμενα για τον Τζέιμς Καφετζή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Σάρωσαν στην σκηνή η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Άλλο ένα live του «J2US» ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA όπου ο Νίκος Κοκλώνης είπε την πρώτη "καλησπέρα" στους τηλεθεατές καθώς τραγούδησε και "μάγεψε" ως "Λατίνος εραστής".

Μέσα σε όλα δεν άργησε να ξεκινήσει και το τραγούδι αφού το πρώτο ζευγάρι για απόψε που "άνοιξε" την σκηνή ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης όπου τραγούδησαν την επιτυχία «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω».

Τα σχόλια των διαγωνιζομένων ήταν άκρως θετικά αφού η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πολύ μου αρέσατε» προτού η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάσει πόσο όμορφη και τσαχπίνα ήταν η δημοσιογράφος.

Ωστόσο από την άλλη, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να την "τσιγκλήσει" λίγο, αφού έφερε και την πικάντικη αιχμή του καθώς άρχισε να ψάχνει τον Τζέιμς στο κοινό.

Η εμφάνιση Βουλγαράκης - Παντελίδη στο J2US

Απασφάλισε για τη σχέση της με τον Τζέιμς - «Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι...»

Την οριστική απάντηση για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζέιμς Καφετζή θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ξεκαθάρισε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και τον Τζέιμς, αλλά και να υπήρχε με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να το πει.

«Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον Τζέιμς, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις; Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον Τζέιμς να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό πιστευτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον Τζέιμς”. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Η κ. Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.