Άγιος Παΐσιος: «Η σειρά είναι προσεγμένη, εύχομαι να αρέσει στο κοινό»

Οι δηλώσεις του Νικήτα Τσακίρογλου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος: «Η σειρά είναι προσεγμένη, εύχομαι να αρέσει στο κοινό»

Απόψε το βράδυ 10/02 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη θρησκευτική σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος»: Από τα Φάρασα μέχρι τον Ουρανό». Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός καλεσμένος στην εκπομπή «Live News» βρέθηκε ο ηθοποιός, Νικήτας Τσακίρογλου ο οποίος, υποδύεται τον δάσκαλο και καθοδηγητή του Αγίου.

Οι δηλώσεις του Νικήτα Τσακίρογλου για την σειρά «Άγιος Παΐσιος»

«Η σειρά είναι προσεγμένη. Εύχομαι να αρέσει στο ελληνικό κοινό. Η σειρά αγγίζει τις καρδιές των Ελλήνων λόγω της προσέγγισης από την ορθοδοξία μας. Χαίρομαι που ο σταθμός θα προβάλλει αυτό το θρησκευτικό σίριαλ, που δεν είναι θρησκευτικό μόνο αλλά δείχνει περισσότερο τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία».

Λίγα λόγια για τον πρωταγωνιστή της σειράς

Ο ηθοποιός ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο είναι ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

  • Ο Προκόπης Αγαθοκλέους είναι 34 ετών.
  • Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από το 2007.
  • Συνεργάστηκε για σειρά ετών με το Εθνικό Θέατρο (2009-2012) και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (2012-2015) και, μεταξύ άλλων, με τους σκηνοθέτες Κωνσταντίνο Ρήγο («Τιτανικός» Εθνικό Θέατρο, «Μια ζωή την έχουμε» ΘΟΚ), Δημήτρη Παπαϊωάννου («Πουθενά» Εθνικό Θέατρο, «Still Life», «2Works»), Γιάννη Κακλέα («Μαγικά Μαξιλάρια» Εθνικό Θέατρο, «Όρνιθες» ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης).
  • Το 2015 συναντήθηκε ξανά με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για την παγκόσμια περιοδεία του έργου «Still Life», με το οποίο παρουσιάστηκε σε δεκάδες θέατρα και φεστιβάλ στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία.
  • Το καλοκαίρι του 2017 συνεργάστηκε με το θέατρο Άττις για τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη (σκην. Θεόδωρου Τερζόπουλου. Η παράσταση παρουσιάστηκε στα πλαίσια του προγράμματος Πάφος 2017 πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
  • Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Μανδρή με την οποία και έχουν αποκτήσει δυο κόρες.