Ο Στέλιος Ρόκκος έγινε ξυλοποιός - Η απίστευτη δημιουργία που έφτιαξε στον Χρήστο Μάστορα

Θα είναι μαζί κριτές στο X-factor!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Στέλιος Ρόκκος έγινε ξυλοποιός - Η απίστευτη δημιουργία που έφτιαξε στον Χρήστο Μάστορα

Το νέο μεγάλο μουσικό Project είναι γεγονός και θα πλαισιωθεί με μοναδικούς κριτές. Ο λόγος για τους Stavento, Μαρίνα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο. Όσο για τους 2 τελευταίους ένα μοναδικό δώρο, αποδεικνύει τη δυνατή σχέση τους!

Λίγες μέρες πριν προβληθεί στο δέκτη του μεγάλου καναλιού το X-factor, ο Στέλιος Ρόκκος με σκοπό να έρθει πιο κοντά στον αγαπημένο του φίλο Χρήστο Μάστορα, μας θυμίζει πόσο καλός δεξιοτέχνης είναι!

Φυσικά, ο τραγουδιστής εκτός της εξαιρετικής φωνής, που διαθέτει μας έχει φανερώσει και μια άλλη κρυφή του ιδιότητα. Στη Λήμνο, στο χωριό του που μένει τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του Λελέ, τον έχει κάνει να είναι πιο κοντά στη φύση.

Έτσι λοιπόν, ο τραγουδιστής, επεξεργάζεται επιφάνειες ξύλων και φτιάχνει απίστευτα χειροποίητα, ξύλινα αντικείμενα. Ακόμη και έκθεση έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, ενώ πολλοί είναι αυτοί, που θα αγοράσουν μια δημιουργία του!

Το εργαστήριο του είναι επαγγελματικό (δες εδώ φωτογραφίες μέσα από το εργαστήριο) και εκεί μέσα ο Στέλιος Ρόκκος με μεράκι φτιάχνει δώρα στους φίλους του, όπως το πανέμορφο τασάκι, που έκανε αποκλειστικά για τον Χρήστο Μάστορα!

Οι φωτογραφίες με το δώρο του Στέλιου Ρόκκου

Το επίσημο trailer για την έναρξη του X-factor - Δείτε όλους τους κριτές

Στο MEGA έρχεται το «X-Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ (διαβάστε εδώ και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού).

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο πρώτος νικητής του «X Factor» θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ ενώ θα υπογράψει κι ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ!